středa 27. března 2013

Mě se chce něco říct – staroby



Dívám se na fotku jedné starší dámy a na druhou fotku a na třetí fotku.
Oči, ústa a nos – vše je na těch obrázcích skoro stejné. A úsměv? Taky stejný! Ovšem jsou to tři různé ženy z různých míst na světě.
„A co je na tom zvláštního?“ Jistě si říkáte. Nic, jenže ty dámy si v mládí nebyly až tak podobné, ony si nebyly podobné vůbec. To zařídil až zázrak plastické chirurgie. Buďto mají jednoho chirurga nebo prostě je tohle ideál krásy všech plastických chirurgů anebo časté úpravy xichtu vedou k jedné podobě.
Na fotkách vypadají prostě supr, skvostně, jakoby požívaly elixír mládí na litry. Jenže když náhoda tomu chce a podaří se vám nějakou tuto krasavu spatřit z malé blízkosti, moc dobře vidíte, že komu není shůry dáno vypadat mladě i po všemožném omlazení vypadá pouze jak vyskákaná stará radost.
Abych byla genderově vyvážená, musím dodat, že chlap vymetající plastické chirurgy a salóny krásy je ještě něco hrůznějšího než osmihlavé tele s padesáti nožkama.
Ta falešnost mě docela odpuzuje a je mi sympatická zpěvačka Desireless. Podívejte se na její aktuální klipy, že je vlastně mladá asi ani nemusím dodávat.



její známý hit už opravdu dost starý :)


Žádné komentáře:

Okomentovat