úterý 6. srpna 2013

...a vy na to?

Informační balast.
Ať se podívám, kam se podívám, všude narazím na nějaké info o bývalé zpěvačce Bartošové a bohužel už díky i Google zprávám, vím, kdo jsou tací podivní pánové, prý její ctitelé a exmilenci. No nevím, chce to ještě někdo slyšet? Chce ještě někdo být informován o subretce, která se prostě, jako řada jiných, stala ze své vůle alkoholičkou?
Mediální mrdky jásají, mají nejen Ivetku, ale i mord v Egyptě. Blonďatá matka s dcerou. Kdo je vrah? Nevím, nejsem jasnovidka a ani nemám relevantní informace.
Vše je divné a přeživší hlava rodiny je dost podezřelý. Ono podle statistik a i podle zkušeností kriminalistů - přes 90% vražd jsou „domácí zabíjačky“. A argumentace, že je to férový chlap, můj kámoš a dal bych za něj ruku do ohně… k tomu jen – na gymplu z naší třídy byla zavražděná mladá studentka – vrah byl nejlepší kamarád jejího otce, znal ji od miminka…
Informační balast nám, ať chceme či nechceme, plní mozky, přežijeme to, samozřejmě. Stejně mozek plně nevyužíváme. Jen je dobré k těmto tklivým a hororovým příběhům jako další menu servírovat i něco pro zachování zdravého rozumu.

Žádné komentáře:

Okomentovat